HÄKÄposti ONLINE -logo

www.swradio.net

YLEn vaalikiertue Mäntyharjussa

8. lokakuuta 2008 oli YLEn Etelä-Savon Radion vaalikiertueen vuoro piipahtaa Mäntyharjussa. Radiolla oli nimittäin menossa radion kuuluvuusalueen kuntakierros ennen kunnallisvaaleja. Kuulluissa haastatteluissa jututettiin vaaliehdokkaita eri kuntien ajankohtaisista asioista ja ko. ehdokkaan kantaa niihin. Aivan ensimmäinen kysymys kosketteli kunnassa ollutta ikuisuuskysymystä, uimahallia. "Hyvä olisi, jos sellainen saataisiin kuntaan, mutta ei ole kuitenkaan varaa siihen", oli yleinen vastaus tähän.


Ylermi II

Haastattelua livenä

Aamulähetysten aikana kunnasta otettiin pariin otteeseen haastatteluyhteydet Mikkelin studioon YLERMI II -ääniauton avustuksella. Mäntyharjun ohjelman toimittajaparina toimivat Pekka Havukainen ja Timo Ikonen.


Haastattelu kunnantalolla

Pekka Havukainen kysyy

Nämä kuvat ovat enisimmäisestä haastatteluryhmästä. Myöhemmin oli vielä toinen ryhmä, jossa olivat mukana sitoutumattomien, kristillisdemokraattien ja Pro Kunta -ehdokkaita.

Uimahalli-asiaa oli itsekin ollut aikoinaan uutisoimassa, jo vuonna 1990. Sattuneesta syystä HÄKÄpostiONLINEn toimittaja oli paikalla toteamassa tämänkin tappauksen.

Teksti ja kuvat: Tapani Häkkinen.


©WEBdesing HÄKÄStudio26.11.2017